Alle kasten op maat laten maken door DIEKAST

Bijna alle gerealiseerde kasten op maat van DIEKAST staan hieronder getoond. Bijna alle, want er zijn er altijd nog een paar maatwerkkasten in de maak in onze eigen meubelmakerij. Misschien wel die van u?

Kasten op maat laten maken

Een kast op maat laten maken, betekent dat u bepaalt van welk materiaal de kast gemaakt wordt, zoals:

Bent u geïnteresseerd in een maatwerkkast, kijk verder op onze website voor de mogelijkheden en neem contact met ons op.

                                                                        

 

Kasten en keukenkasten op maat

 

Wij maken kasten en keukenkasten op maat. De kasten die we maken zijn allemaal uniek. Dat wil zeggen dat geen kast het zelfde is. Veel kasten die we maken lijken misschien qua kleur wel op elkaar. We maken heel wat witte kasten. Het voordeel van witte kasten op maat is dat het een tijdloze kleur is, die niet snel verveelt.

 

Wat wij belangrijk vinden is om een kast te maken die bij u past, qua vormgeving en functionaliteit. Deze twee aspecten zijn voor ons erg belangrijk om in de kast te combineren. Wij hebben verschillende technieken om een kast persoonlijk te maken. Dit kan gerealiseerd worden door:

Het doel is de juiste techniek te kiezen om de juiste sfeer te realiseren, die nodig is om aan te sluiten bij uw woning en uw wensen.