Kasten

DIEKAST bouwt kasten op maat. De kasten op maat bouwen we met een missie, we willen dat zowel onze klant als wijzelf blij van worden van het eindresultaat. Kom in onze studio kijken voor de mogelijkheden om een kast te laten maken, onder het genot van een kopje koffie of thee. In de studio kunnen we de verschillende materialen tonen die mogelijk zijn voor de verschillende maatkasten. Daarnaast geven we u teven graag advies over de kleurstelling van de kast, of dit aansluit bij de bestaande kleuren in de woning.

Kasten op maat te kust en te keur

Bent u op zoek naar een kast op maat? Noem ons het type maatwerkkast en wij realiseren de kast op maat speciaal voor u. In onze ontwerpstudio werken wij uw wensen uit tot een verhelderende tekening van uw kast op maat. Na uw akkoord gaan we de maatwerkkast realiseren in onze eigen meubelmakerij. Als uw kast op maat klaar is, plaatsen we de kast bij u thuis.

Kijk voor inspiratie en mogelijkheden bij de door ons reeds gerealiseerde kasten op maat. Heeft u vragen of wilt u graag ook een unieke kast laten maken, neem dan contact met ons op.

 

 

 

Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), als u langs wilt komen om te kijken bij ons in de eigen Meubelmakerij bent u van harte welkom. De koffie is zo gezet voor u.