Over ons

over ons

Een mooi passend ontwerp op maat komt voort uit een samenspel van uw wensen en eigen ideeën over de kast, gecombineerd met ons gevoel voor lijnenspel,  ruimte, technisch inzicht en materiaalkennis.

Hoe werkt het bij ons?

Het begint natuurlijk met uw behoefte aan een kast op maat. Als uw vraagstelling helder is, maakt ons ontwerpteam (Matty en Martijn) een ontwerp voor u. Matty werkt het ontwerp voor u uit in een heldere ruimtelijke tekening, zodat u op papier kunt beleven hoe uw kast gaat worden. Als het kastontwerp u aanspreekt, stellen we een offerte voor u op. Na goedkeuring van de offerte bespreken we tot in detail de materiaalkeuze door en komen we bij u thuis inmeten. Vervolgens gaat Kalusha uw kast maken in onze eigen meubelmakerij. Als u wilt maken we gedurende het productieproces van uw kast in onze werkplaats een filmpje over de voortgang. Of u komt onder het genot van een kop koffie of thee zelf in de werkplaats een kijkje nemen naar uw kast in wording.

Als de kast klaar is komen we hem bij u thuis plaatsen. Tot slot maken we graag een mooie foto van u en van uw meubelstuk en voegen we uw unieke meubel toe aan onze fotogalerie van gerealiseerde kasten op maat. Als u ons toestemming geeft komt u ook bij onze klanten te staan.

Kasten op maat van DIEKAST gaat dus over ons: u als klant en onze medewerkers.

DIEKAST

DIEKAST valt onder het ontwerpbureau DIEVORM. DIEVORM is door Martijn Ubbels opgericht met als doel unieke ontwerpen te maken voor zowel interieur en exterieur. In onze ontwerpen zien we graag de persoonlijke herkenbaarheid van de klant gecombineerd met rust en ruimtelijkheid. Dit kenmerkt de keukens en kasten op maat, de eigen meubellijn, de interieuradviezen en de tuinontwerpen.
Om helder te hebben wat u van ons mag verwachten en wij van u hebben we algemene voorwaarden opgesteld. Mocht u na het doornemen hiervan nog vragen hebben, stel ze dan gerust (contact).

Bekijk de Algemene voorwaarden