Badkamermeubel mahonie op maat

badkamermeubel mahonie op maat

Ontwerp badkamermeubel mahonie op maat

Een badkamermeubel dat voor u op maat wordt gemaakt heeft uiteraard niet alleen een juiste afmeting en een passende indeling maar ook de benodigde sfeer. Met de benodigde sfeer bedoelen wij: Wat heeft de ruimte waar het meubel in komt nog nodig?
Het eerste dat opvalt aan het badkamermeubel op deze foto, is de luxe en de warmte dat het meubel heeft. Als enige element in deze ruimte heeft het de mahoniekleur en toch is het geen vreemde eend in de bijt. Dat komt onder andere omdat de kleur mahonie wél dezelfde kleurtoon heeft als de badkamertegels, maar hij is donkerder.
Het rood-bruine hout is de warme tegenhanger van het koelere grijs en wit van de andere elementen in de ruimte; zoals de douche, spiegels en het sanitair. 

Mahoniehout

Bij dit meubel is, zoals hiervoor al is aangegeven, gekozen voor mahoniehout vanwege zijn kleur. Het hout is eerst gebeitst en heeft vervolgens een behandeling met olie ondergaan om de houtkleur te verrijken. De houtnerf komt hierdoor meer tot leven en geeft het hout meer diepte en warmte.