Badmeubel

Dit badmeubel hangt aan de muur. Het voordeel daar van is dat je voeten de vrije ruimte hebben onder het meubel. Daarnaast als er water op de vloer komt wordt het meubel niet nat.
 
corian badmeubel opmaat
 
Hier is gekozen voor gespoten MDF met de zelfde kleur als van het blad. De kleur is het zelfde maar de materialen zijn verschillend en daar door wordt het nooit het zelfde. Het blad en de de bak lopen naadloos door. Als je goed kijkt zie je wel een naad maar deze voel je niet!! Wij van DIEVORM zijn erg enthousiast over het materiaal en qua vormgeving. Voor ons straalt het rust uit.

Lijnenspel

Dievorm staat voor een mooi product, waarvan de verhouding en lijnenspel klopt. Dat is voor ons erg belangrijk. Maar het moet ook met goede materialen uitgevoerd worden. Zoals watervast MDF met harde topping!!
 
 
Badmeubel
 
Een bad meubel of badkamermeubel. In een badkamer is bijna altijd een badmeubel. Dit meubel bestaat uit een wasbak, kraan, bijna altijd een spiegel er boven. en er onder een opberg blok. Dat op berg gedeelte kan zijn voorzien met deuren of met laden. Wat wij merken is dat de behoefte van de klant meer en meer is dat het meubel gemaakt wordt van Corian, of Hi Macs of een ander merk Geta Core. Al deze merken hebben hun eigen naam hier voor, de overall naam is Solid Surface. 
 
Daarnaast zijn er hele mooie bakken te verwerken in deze bladen, bijna naadloos zie PDF. Wij van DIEVORM worden erg bij van dit materiaal. meer info over het  Mi macs te verkrijgen zoals het onderhoud van het materiaal

Badmeubel van Solid Surface

Wij van DIEVORM maken alle meubels op maat naar de wens van de klant. De combinatie van het Materiaal Solid Surface met een mooi natuurlijk materiaal komt beide materialen zeer ten goede.