iMac bureau

 

Imac bureau op maat laten maken

Het Imac bureau is bij ons op maat te laten maken, de afmetingen kunnen we aanpassen aan de wensen die u heeft. Daarbij kunnen we het bureau zo op kleur spuiten dat het bij uw interieur aansluit

Mac meubel in de basis

Het werkblad is opklapbaar, waardoor een praktisch element ontstaat. Als het meubel niet in gebruik is, neem het niet veel ruimte in beslag. De standaardmaten staan hieronder. Mocht u geïnteresseerd zijn in een andere afmeting, dan is dat uiteraard mogelijk.
 

Technische gegevens van het Imac bureau

Het iMac bureau is gemaakt van gespoten MDF, gespoten beukenpoten en scharnieren. Het bureau is bevestigd aan de muur.
Imac 21,5 inch. De afmetingen zijn  ca. (hxbxd) 1000x800x300/500 mm. Afhankelijk of het iMac bureau is ingeklapt of niet, verschilt de laatste maat. Het werkblad is 36 mm dik.
Imac 27 inch. De afmetingen zijn  ca. (hxbxd) 1250x800x300/500 mm. Afhankelijk of het iMac bureau is ingeklapt of niet, verschilt de laatste maat. Het werkblad is 36 mm dik.
De achterwand is 36 mm dik. Via de achterwand is het mogelijk om bedrading naar de plint of achterzijde weg te werken.
De bolpoten zijn 60 mm.
Prijs: € 575,- (excl. plaatsing)

kosten voor plaatsing

Het imac meubel kan u zelf plaatsen. Onze ervaring leert dat de meeste mensen het laten doen. Voor het plaatsen van het meubel rekenen wij gemiddeld 130,– euro. Dit bedrag is afhankelijk van waar u in Nederland woont.
Meerprijs opties:

  • 1 bol van de poten in zilver kleur: € 25,-
  • 1 bol van de poten in andere kleur dan zilver: € 50,-