iMac tafel op maat in regio Nijmegen

 

Deze Imac tafel is op maat in regio Nijmegen

imac tafel Deze Imac tafel is op maat gemaakt voor deze klant. De ruimte was beperkt en daarom is de standaard maat 800 mm breed aangepast, zodat het er nu prima past. Er was gesproken over het meubel in het zwart te spuiten, uiteindelijk is er gekozen voor een witte kleur RAL kleur.

Imac apple meubel
 

iMac tafel in de basis

Het werkblad is opklapbaar, waardoor een praktisch element ontstaat. Als het meubel niet in gebruik is, neem het niet veel ruimte in beslag. De standaardmaten staan hieronder. Mocht u geïnteresseerd zijn in een andere afmeting, dan is dat uiteraard mogelijk.
Het iMac tafel is gemaakt van gespoten MDF, gespoten beukenpoten en scharnieren. Het meubel is bevestigd aan de muur.
Imac 21,5 inch. De afmetingen zijn  ca. (hxbxd) 1000x800x300/500 mm. Afhankelijk of het iMac Tafel is ingeklapt of niet, verschilt de laatste maat. Het werkblad is 36 mm dik.
Imac 27 inch. De afmetingen zijn  ca. (hxbxd) 1250x800x300/500 mm. Afhankelijk of het iMac Tafel is ingeklapt of niet, verschilt de laatste maat. Het werkblad is 36 mm dik.
De achterwand is 36 mm dik. Via de achterwand is het mogelijk om bedrading naar de plint of achterzijde weg te werken.
De bolpoten zijn 60 mm.
Prijs: € 575,- (excl. plaatsing)

kosten voor plaatsing

Het imac meubel kan u zelf plaatsen. Onze ervaring leert dat de meeste mensen het laten doen. Voor het plaatsen van het meubel rekenen wij gemiddeld 130,– euro. Dit bedrag is afhankelijk van waar u in Nederland woont.
Meerprijs opties:

  • 1 bol van de poten in zilver kleur: € 25,-
  • 1 bol van de poten in andere kleur dan zilver: € 50,-