Interieurbouwer

Wij ontwerpen kasten en keukens op maat. Deze ontwerpen worden in onze eigen meubelmakerij geproduceerd. Wij maken alles met de hand. De meubelmakers zijn ervaren bouwers we noemen zo ook wel interieurbouwer. Daarnaast produceren we ook voor anderen opdrachtgevers die het ontwerp zelf hebben uitgewerkt, en dat wij het voor hen mogen produceren.

Architect en Interieurbouwer

De architect heeft de ontwerpen gemaakt in samenwerking met de opdracht gever. Wij als interieurbouwer hebben de jaren lange ervaring om het ontwerp van de Architect te realiseren. Onze ervaring is dat een goede samenwerking en communicatie van groot belang is om het tot een goed resultaat te brengen! Er zijn altijd punten in de tekening waar nog goed over na gedacht moet worden!

Nieuwe Materialen

Daarnaast is onze ervaring dat de architect vaak op zoek is naar nieuwe materialen. Nieuwe materialen die nog niet voor die toepassing zijn ingezet. Door nieuwe of andere materialen te gebruiken onderscheid het ontwerp van de Architect zich ten opzichten van andere ontwerpen. Dit is een aspect waar wij ook altijd op zoek naar zijn, naar materialen of technieken te gebruiken op een andere methode dan normaal. Daarnaast hebben wij verschillende technieken ontwikkeld om een kast, keuken of balie te personaliseren.

Een techniek dat het in het materiaal wordt gevreten. De andere techniek is die er oplicht. En als laatste een combinatie van de 2 eerst genoemde. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *