Kast op maat met foto

In het ontwerp van deze ruimte hebben rekening gehouden met de wens van de klant en de vormgeving van de kasten

Aanpak werkkamer

In deze werkkamer hebben we verschillende indelingen gemaakt als voorstel voor de klant. Dit hebben we gedaan om een goed beeld te geven wat de mogelijkheden zijn om de ruimte te gebruiken
 
 
Kast onder schuine Kap
 
ontwerp van de ruimte
plattegrond indeling
1e voorstel
 
Voor de eerste ruimte hebben we een ontwerp gemaakt met een uitstekend werkblad waar tegen over elkaar gezeten kant worden.
 
 
2e voorstel
Dit voorstel heeft tevens het uitstekende bureau. Maar ook dat het in de hoek doorloopt. Waardoor er geen bank in kon. Maar wel 2 lekkere relax stoelen
 
 
 
3e voorstel
Achter de 2 stoelen is nu ook een kast op maat ontwerpen. De gordijnen zijn achter de kast weg gewerkt. Dit vond de klant een rustgevend aspect wat ze erg aan sprak. En dat is ook uiteindelijk gerealiseerd.
 
 
 
 
  kast op maat met bureaublad Kast onder schuine Kap

Kast op maat met foto

Wat hebben we gedaan om de kast te personaliseren. Er is door ons een foto gemaakt van de Lazy King in het park in Arnhem. Deze foto is bewerkt en opmaat gemaakt om precies in de kast te laten passen.

de open vakken hebben verlichting boven in. Deze LED spots lichten de open vakken aan. Waardoor de foto met de Lazy King heel mooi wordt uitgelicht.