Kasten op maat Nijmegen

 
hoge schuine kast onder kap
Wij zijn gevestigd in Arnhem, maar omdat Nijmegen erg dicht bij is leveren we met regelmaat ook in Nijmegen. Dus kasten op maat Nijmegen is voor DIEKAST geen enkel probleem. We zijn zelf in Arnhem zuid gevestigd. Dus in 20 minuten zijn we bij thuis.

Langs komen bij u thuis kasten op maat Nijmegen

Voor ons is het erg plezierig om bij thuis langs te komen, om zo in een korte tijd een goed beeld te krijgen waar u een kast op maat zou willen hebben. Daarbij is het voor ons erg belangrijk om te zien hoe we deze kasten bij thuis binnen kunnen krijgen. We kunnen direct inmeten om goede tekeningen te maken, waarvan we kunnen bouwen.

Kennis maken

Doordat we dicht bij bij Nijmegen werken, kunnen we snel kennis maken. Heeft u een beeld wie wij zijn, en omgekeerd. Voor een intake gesprek kunnen we langs komen overdacht, maar als u dan werkt, kunnen we ook ’s avonds langs komen of als alternatief in het weekend. kasten op maat Nijmegen.
 
woonkamerkast op maat

materiaal waar wij mee werken

Voor de kasten op maat nijmegen gebruiken we verschillende materialen. Zoals: MDF, fineer, melamine, massief, of multiplex. Al deze materialen hebben verschillende eigenschappen en uitstraling! Daarom is het goed, om te kijken wat het doel van het meubel is, om vervolgens te kijken welk materiaal het beste geschikt is.