Computerkast

Een computerkast wordt ook wel computermeubel genoemd. Bij ons kunt u een computerkast laten maken. Bij het ontwerp van een computerkast op maat worden uw wensen, de ruimte en de vorm van de apparatuur meegenomen. Dit is echt maatwerk. .

Computerkast of Imac meubel?

De laatste tijd maken we meer ontwerpen voor meubels waar Apple apparatuur in geplaatst wordt, zoals:

  • iMac
  • MacBook Pro
  • MacBook Air
  • Mac mini
  • iPhone, iPad, iPod

Bij een computerkast of meubel is het van groot belang dat de verhoudingen goed zijn. Daarmee bedoelen we de hoogte van het werkblad ten opzichte van de grond en de afstand van het beeldscherm tot de gebruiker. De standaardhoogte voor een werkblad is tussen de 740 mm en 780 mm hoog. Dit proberen we zo goed mogelijk te verwerken in een gebalanceerd voorstel naar u toe. Zowel de technische zaken, als de esthetisch zaken nemen we mee, om zo aan te sluiten bij uw wensen (de klant). Daarbij is de keuze van kleur en materiaal van wezenlijk belang. We komen bijna altijd bij u langs om de situatie bij u thuis te bekijken. Op deze manier kunnen we ontwerp voor een maatwerk meubel presenteren, dat goed aansluit bij uw huidige situatie.
 

computerkast-opmaat
Computerkast op maat voor Imac

Computerkast voor een computer Wikipedia

Een computer is een apparaat waarmee gegevens volgens formle procedures ook wel algoritmen kunne worden verwerkt. Meestal wordt met het woord computer een digitaal apparaat bedoeld, maar er bestaan ook analoge computer. Oorspronkleijk werd het Engelse woord computer gebruikt om iemand mee aan te duiden die gecompliceerde berekeninge uitvoerde, mat of zonder mechanische hulpmiddelen- vergelijk ook de Duitse term voor computer: Rechner daar wordt mee bedoeld rekenaar
Er zijn verschillend type computer te weten:

  1. suptercomputers grote computers ( of Mainframes )
  2. minicomputers
  3.  persoonlijke computer
  4. spelcomputer

De ontwerpen sluiten we zoveel mogelijk aan bij de rustige uitstraling en het materiaalgebruik van de Apple producten, zoals bij ons iMac meubel. Details over dit maatwerkmeubel vind u via hier: iMac meubel.
Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen voor uw computerkast op maat laten maken, neem dan contact met ons op.

Waar zitten we

We werken in het hele land, we zijn gevestigd in Arnhem, Gelderland. Daar is onze ontwerpstudio en de meubelmakerij. Deze zitten naast elkaar. U bent van harte welkom in onze studio, waar de koffie klaar staat.