Gangkast

Daar waar u mensen verwelkomt, kan een gangkast op maat een mooie aanvulling zijn op de hal.

Gangkast

De praktische gangkast

Een gangkast is natuurlijk boven alles praktisch van aard en is voor allerlei doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld als:

  • schoenenkast
  • tassenkast
  • garderobekast
  • meterkast

Waarom voor MijnKastenOpMaat.nl kiezen

1. Goede prijs kwaliteit verhouding
2. Snelle offerte/ of prijs indicatie
3. We komen bij u thuis langs
4. De bouw van de inbouwkasten te volgen op www.facebook.com/dievorm
De ruimte van een kast in de gang is meestal beperkt. Er is weinig ruimte er vaak redelijk complex. Dat wil zeggen er moet rekening gehouden worden met allerlei leidingen zoals water, elektra, en gas. Voor deze leidingen moeten ruimte en of uitsparingen gemaakt worden in de te maken kast op maat. Daarom zijn deze kasten ook maatwerk kasten. Daarnaast proberen we er ook nog een goed lijnen spel aan over te houden. Zodat het er ook nog goed uitziet. We kunnen de kast heel persoonlijk maken door er bijvoorbeeld een vingerafdruk in te verwerken. hiervoor hebben we een speciale techniek ontwikkelt die deze techniek mogelijk maakt.
Naast de functie van opbergen heeft de gangkast nog een belangrijke functie. De gangkast staat namelijk in een heel bijzondere ruimte van uw huis: de hal. Hier komt u, na het openen van de voordeur, thuis en hier verwelkomt u uw gasten.

 

kast-onder-trap-Amsterdam

Hal indeling

De meeste hallen in Nederland zijn niet erg groot. Het is daarom van groot belang met de minimale ruimte het maximale er uit te halen!. Daarom maken wij de gangkast of meterkast in een lichte kleur, om zo de ruimte niet kleiner te maken.

Waar zitten wij

Als u wilt zien waar en hoe we werken? Bent u van harte welkom in onze studio in Arnhem, hier hebben we verschillende voorbeelden en materialen om het beeld te ondersteunen hoe de gangkast er uit kan komen te zien.
Hiernaast vindt u enkele voorbeelden van door ons gerealiseerde gangkasten op maat. Wilt u een passend ontwerp voor uw gangkast, neem dan gerust contact met ons op.