Inbouwkasten

Inbouwkasten voor de slaapkamer

mijnkastenopmaat is gespecialiseerd in het maken van de opmaat gemaakte inbouwkasten.  De meeste inbouwkasten zijn kamerhoog gemaakt om de ruimte zo optimaal mogelijk te gebruiken. U kunt kiezen uit kamerhoge schuifdeurkasten of kamerhoge inloopkasten.

inbouwkast onder schuin dak

De uitvoering van schuifdeuren kunnen zowel modern als klassiek. De indeling van de kledingkasten kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld. We hebben de afgelopen tijd verschillende inbouwkasten gemaakt in Gelderland. Meestel was dit in Arnhem, Velp, Oosterbeek of Nijmegen.

In Zutphen, Zevenaar, Apeldoorn en Amersfoort mochten we een echte maat werk kast ontwerpen en maken! Als u al een kast interieur heeft, dan kunnen we volstaan met alleen de schuifdeuren deuren of alleen de draaideuren. Hierdoor krijgt de kast een gehele nieuwe uitstraling, waardoor het een nieuwe kast lijkt! Dit bespaart natuurlijk geld en kunt u weer jaren vooruit met een mooie, ogenschijnlijke nieuwe kast.

Waarom voor MijnKastenOpMaat.nl kiezen

1. Goede prijs/kwaliteit verhouding

2. Snelle offerte/prijsindicatie

3. We komen bij u thuis langs

4. De bouw van de inbouwkasten te volgen op www.facebook.com/dievorm.

Bouwdepot gebruiken voor deze kasten, dit geeft een fiscaal voordeel

De kasten die wij opmaat maken zijn meestal inbouwkasten. Daardoor vormen deze kasten onderdeel van het huis (onroerende zaak). Daardoor onstaat er een gunstig vervolg, namelijk de inbouwkasten kunnen worden mee gefinancierd bij een hypotheek of een andere vorm van kredietverstrekkers.

De aftrek van de rente heeft invloed op de inkomstenbelasting. Dat is eigenlijk het belangrijkst. De kast wordt daarnaast naar uw wensen gemaakt. We houden hierbij rekening aan het door uw gestelde budget. De kasten die wij maken worden allemaal gemaakt in onze eigen meubelmakerij in Arnhem. 

Wij doen dus alles zelf, van het begin tot eind. Ook kunt u after sales service van ons verwachten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Omdat Arnhem redelijk centraal gelegen is in Nederland, plaatsen wij kasten in heel Nederland.