Inbouwkasten

Inbouwkasten voor de slaapkamer

mijnkastenopmaat is gespecialiseerd in het maken van de opmaat gemaakte inbouwkasten.  De meeste inbouwkasten zijn kamerhoog gemaakt om de ruimte zo optimaal mogelijk te gebruiken.  Er kan gekozen worden uit kamerhoge schuifdeurkasten of kamerhoge inloopkasten.

inbouwkast onder schuin dak

 De schuifdeuren kunnen zowel modern als klassiek worden uitgevoerd. In indeling van de kledingkasten kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld. We hebben de afgelopen tijd verschillende inbouwkasten gemaakt in Gelderland. Zoals in Arnhem, in Nijmegen hebben we ook een opmaat mogen maken. 

In Zutphen Zevenaar, Apeldoorn en Amersfoort mochten we een echte maat werk kast ontwerpen en maken! Als u al een kast interieur heeft, dan kunnen we volstaan met alleen de schuifdeuren deuren of alleen de draaideuren. Hierdoor krijgt de kast een gehele nieuwe uitstraling, waardoor het een nieuwe kast lijkt!

Waarom voor MijnKastenOpMaat.nl kiezen

1. Goede prijs kwaliteit verhouding 2. Snelle offerte/ of prijs indicatie 3. We komen bij u thuis langs 4. De bouw van de inbouwkasten te volgen op www.facebook.com/dievorm

Bouwdepot gebruiken voor deze kasten, dit geeft een fiscaal voordeel

Omdat wij kasten opmaat maken en dat zijn meestal inbouwkasten, vormen deze een onderdeel van het huis ( onroerende zaak ) Dik kan leiden tot een gunstig gevolg, dat de inbouwkasten ( in tegenstelling tot de standaard kasten ) kunnen worden mee gefinancierd bij een hypotheek, of een andere krediet vorm verstrekker.

Het belangrijkste is dat de aftrek van de rente invloed heeft op de inkomsten belasting. Ook een belangrijk punt is doordat we alles in eigen hand hebben, kunnen we de kast zo samenstellen dat heb binnen het gewenste budget blijft. Wat ook van groot belang is de inbouwkast die we maken wordt in de eigen meubelmakerij gemaakt in Arnhem.

Het voordeel dat we hebben is dat we alles zelf doen, van begin tot het einde, het plaatsen en nazorg van de inbouwkasten. Deze kasten plaatsen we in heel nederland.