Kast onder schuin dak

hoge schuine kast onder kap

Een goede kast onder schuin dak maken is niet eenvoudig. Omdat het van groot belang is om goed de schuine kap te meten hebben wij verschillende meet methodes, waaronder lasers. Daarnaast is het van belang om een goede indeling te maken zodat de spullen er in opgeborgen kunnen worden dat nodig is.

Wegwerken CV

Op de zolder van een woning is staat vaak de CV, waardoor de ruimte qua sfeer beïnvloedt wordt. De CV is niet een heel mooi apparaat. Daarom kiezen velen ervoor om de CV weg te werken in een kast. Hierdoor wordt er een rustige ruimte gecreëerd. Toch is het van belang dat de toegang tot de apparatuur makkelijk blijft, zelfs als de apparatuur vervangen moet worden! Bovendien, heeft u een nieuwe CV ketel nodig? Het kiezen van een CV ketel kan namelijk hier.

Wij maken uw kast onder schuin dak helemaal op maat

Het meten van een kast onder schuine kap is erg lastig. Door gebruik te maken van een laser hebben we dit probleem weten op te lossen. De laser projecteert meerdere lijnen in de ruimte. De unit van de laser lijkt op het compartiment van een waterpas. Daardoor projecteert de laser altijd lijnen die waterpas, en haaks op elkaar staan. De laser kan  in 3 richtingen projecteren, namelijk 1 lijn horizontaal en 2 verticaal. De verticale lijnen staan exact haaks, 90 graden, van elkaar.
kast onder schuin dak laser inmeten
 
 
hoge kast op maat leiden kast op maat ladder maatwerk kast met ladder maatwerkkast schuindak schuindak kast laten maken

Kast onder schuine Kap

De lasers die wij gebruiken zijn van Bosch. We gebruiken een afstandsmeter maar ook de afgebeelde lijn laser. Deze combinatie van apparaten is echt nodig om een schuine kap in te meten zodat alles goed past. Heeft u onze hulp nodig?

Neem contact met ons op of kijk voor inspirerende beelden op onze instagram pagina of bekijk onze portfolio!