Kast onder schuin dak

hoge schuine kast onder kap

Een goede kast onder schuin dak maken is niet eenvoudig. Het is van groot belang om goed de schuine kap te meten. En daar voor hebben we verschillende meet methodes waaronder verschillende laser. Daarnaast is het van belang om een goede indeling te maken zodat de spullen er in opgeborgen kunnen worden dat nodig is.

Wegwerken CV

Op een zolder van een woning is vaak de CV geplaatst. Deze werken we vaak weg om er een kast voor te bouwen. Waardoor er een rustige ruimte wordt gecreƫerd. Het is wel van belang dat de toegang tot de apparatuur wel goed blijft. Ook als de apparatuur vervangen moet worden!! Het kiezen van een CV ketel. Kies hier

Wij maken uw kast onder schuin dak helemaal op maat

Het lastige van het maken van een Kast onder schuine Kap is het meten. Daar hebben we wat op gevonden en dat is een laser. Deze laser projecteert een lijn in de ruimte. Deze laser kan  in 3 richtingen gemeten worden. Horizontaal  en 2 verticaal. En deze verticale lijnen staan exact haaks 90graden van elkaar.
kast onder schuin dak laser inmeten
 
 
hoge kast op maat leiden kast op maat ladder maatwerk kast met ladder maatwerkkast schuindak schuindak kast laten maken

Kast onder schuine Kap

De lasers die wij gebruiken zijn van Bosch. We gebruiken een afstand meter maar ook de afgebeelde lijn laser. Deze combinatie van apparaten is echt nodig om een schuine kap in te maten.