Kledingkast

Vroeger werd de kledingkast ook wel linnenkast genoemd. Linnen is een textielsoort, gemaakt van vlas. Tegenwoordig wordt linnengoed veelal van katoen gemaakt.

De vernuftige kledingkast

De inrichting van uw maatwerkkast is persoonlijk. Wat voor u praktisch of belangrijk is bij de inrichting kunnen wij realiseren. Hier volgen enkele voorbeelden waarmee uw kledingkast op maat uitgerust kan worden:

  • schappen. Altijd overzichtelijk als alle stapels met uw kleding overzichtelijk in de kast liggen.
  • laden (voor schoenen, dassen, sieraden etc.) bieden overzicht in een oogopslag.
  • kledingroede: is praktisch voor al uw kleding, die u wilt ophangen.
  • kledinglift: is handig om op hoogte kleding op te hangen. Via de lift kunt u de roede laten zakken om bij de kleding te kunnen.
  • verlichting (LED). Soms is het in de kast donker. Verlichting biedt dan een uitkomst.
  • manden: u kiest een bepaald type mand en wij bouwen de kledingkast of Linnenkast er omheen.

Hieronder zijn foto’s te zien van een maatwerkkast met verlichting die zelfs dimbaar is op afstand. Het ontwerp dat we bij DIEVORM hebben gemaakt hebben we ook zelf mogen uitvoeren in onze eigen meubelmakerij. Wij vinden het echt super mooi geworden.

kledingkast opmaat amsterdam kledingkast met verlichting amsterdam handgrepen kledingkast kledingkast amsterdam op maat kledingkast op maat amsterdam kledingkast laten maken amsterdam kledingkast amsterdam
Het zou toch fantastisch zijn om een Linnenkast op maat te hebben waar de kast zo groot is dat de kleding op kleur kan komen te hangen. Zie hierboven een voorbeeld hoe het kan.

De kledingkast op maat laten maken, ontwerpen wij naar uw wensen, stijl en budget. Ons doel is om een kast op maat te realiseren, die volledig bij u past. Een kledingkast waar zowel u als wij trots op zijn, dat hij bij u thuis staat.

maatwerk is ons vak

Wij hebben veel plezier om maatwerk kasten te realiseren voor u. Ons doel is om z’n mooie kast te ontwerpen en te bouwen om vervolgens bij u thuis of bedrijf te kunnen plaatsen. De maatwerk kasten worden door onze eigen meubelmaker in onze eigen meubelmakerij geproduceerd We werken in in heel Nederland en zijn gevestigd in Arnhem, Gelderland.