Zelf kasten bouwen

 

Kasten bouwen doe je zelf

Bent u zelf erg handig, maar heeft u niet alle materialen en middelen in huis? Misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen. Wij hebben machines om hout te bewerken. Daarnaast hebben we de ruimte in onze meubelmakerij om plezierig te kunnen werken. En kan u de zekerheid geven, dat er altijd iemand is, die kan helpen bij het bouwen. Hierdoor weet u zeker dat het tot een goed einde komt. Daarnaast bespaart u ook geld uit, doordat u zelf veel doet. Kortom: ga aan de slag om ” zelf kasten bouwen”.

Hoe werkt het?

U geeft zelf aan wat u voor kast u wilt hebben. Aan de hand van de schets kunnen we vaak al snel zien, wat er goed is aan het idee. Het is verstandig dat wij helpen met het inmeten van de kast. Wij hebben laser apparatuur en kunnen ook zien of de kast die door u gemaakt gaat worden ook naar binnen kan en ook geplaatst kan worden.

Zagen van het materiaal

Het is zeker erg handig dat u helpt met het zagen van het materiaal. Dit is voor één persoon alleen soms lastig om te doen, omdat de platen vaak erg groot zijn en redelijk zwaar. Eerst wordt er grof gezaagd. Waarna er een scherpe zaag wordt gebruikt om het materiaal strak na te zagen.

Plakken (kantenlijmer)

Als het materiaal allemaal gezaagd is, wordt er een band aan het spaanplaat geplakt. U geeft zelf aan hoeveel u kunt doen en waar nodig helpen we u. Wij kunnen alle materialen voor u bestellen, hierdoor heeft u voordeel met het inkopen. Wij hebben namelijk prijsafspraken, omdat we veel afnemen.
Op deze manier kunt u de kosten drukken voor het realiseren van een maatwerkkast. Wij helpen u waar nodig, zodat u de zekerheid heeft dat het tot een goed einde komt.