Zolderkast

Een kast boven op zolder. Meestal zijn er op zolder veel leidingen aanwezig. Deze leidingen verstoren het beeld behoorlijk. Als er gekozen wordt voor een kast op maat op de zolder. Dan kan deze zolderkast de leidingen mooi weg werken waardoor het een zeer nette ruimte wordt. De ruimte wordt visueel veel rustiger.

Zolderkast

Zolderkast laten maken
Het lastige van een Zolderkast is dat de ruimte vaak schuin, en dus lastig is om een standaard kast te vinden. Daarom is het in z’n geval handig en goed om deze kast op maat te laten maken. Wij hebben al heel wat van deze kasten ontworpen en gemaakt. Van verschillende materialen en verschillende vermaten.

Zolderkast met Trap

Een zolder heeft vaak een schuin dak ( Niet altijd ) en de nok is behoorlijk hoog. Om daar een kast te maken is voor DIEVORM niet het grootste probleem. Allen om er de spullen in op te bergen is lastig, Daar hebben wij van DIEVORM een oplossing voor ontworpen. De oplossing is een hoge kast maken, maar dan wel met een trap ( of Ladder ) ge√Įntegreerd aan de kast. Zie foto’s hieronder.
maat kast met traptrap gemaakt voor kast
 Wikipedia