Ladenkast onder schuin dak

ladenkast onder schuin dak

Ladenkast 

Als men denkt aan een kast onder een schuin dak, komt er vaak een beeld van schotten of schuifdeuren tevoorschijn, waarachter de ski- of kerstspullen opgeborgen liggen. Kortom, spullen die men doorgaans slechts één keer per jaar nodig heeft. 
Maar als de frequentie hoger is dan dat, zoals bijvoorbeeld het geval is bij verschillende spullen die nodig zijn om te kunnen werken of bijvoorbeeld schilderen, dan is het prettig als er beter gesorteerd kan worden, om overzicht te hebben en de spullen gemakkelijk te pakken zijn.  

Gebruikerseisen

Deze combinatie van kastdeuren en lades wordt door deze klant gebruikt om kleding op te bergen. Deze kast is namelijk geplaatst in een slaapkamer onder een schuin dak. Zo kan er uiteraard altijd gekeken worden welke gebruikerseisen er bij u belangrijk zijn en welke indeling van uw daarbij past. Uw kast zult u dan ook zeer waarschijnlijk niet op onze website vinden, simpelweg omdat deze nog in uw hoofd zit.

Inbouwkast of losse kast

Het voordeel van een inbouwkast is dat deze doorgaans waarde vermeerderend is voor een eigen woning. Ook geeft het een mooier en rustiger beeld in de ruimte doordat de kast naadloos aansluit. Soms twijfelt men tussen een inbouwkast en een losse schuine kast omdat de laatste verplaatsbaar zou zijn van het ene naar het andere huis. De kans echter dat de maten van beide woningen exact gelijk zijn is uitermate klein.