Mijnkastenopmaat

Walk in Closet

Walk in closet gelderland laten maken
 
 
 

 

 

 
Het voordeel van een inloopkast is dat je in de ruimte staat en alle kleding kunt overzien. Door het grijs, dat hier is gebruikt, komt het hout mooi naar voren.

Wandelementen

hangendekast Gelderland mijnkastenopmaat
Een kast bestaande uit wandelementen geeft een luchtigere en minder massieve indruk. Door voor een mooi lijnenspel te kiezen en een kleur die goed in je interieur past kan deze kast voor een mooie aankleding van de muur zorgen. 

Trapkast

trapkast Dioevorm mijn kasten op maat
Ruimte onder de trap nuttig en sfeervol gebruiken. Genoeg opbergruimte en open vakken om wat sfeer aan te kunnen brengen. Het contrast tussen de houten treden en de witte kast maken dat de trap een waardevolle toevoeging in de ruimte is geworden. 

Kastenwand slaapkamer

kledingkast laten maken amsterdam 
Aan het hoofdeinde kan een kastenwand uitkomst bieden als je de slaapkamer niet te druk of te vol wilt inrichten maar wel sfeer wilt aanbrengen en de nodige spullen wilt kunnen opbergen. Warm hout en verlichte vakken zorgen hier voor een luxe en rustige slaapomgeving.
Vele variaties zijn mogelijk: Gebruik van kleur of niet, hout of wit, het soort verlichting, toepassing van vakken (hoeveelheid, plaats en grootte) het al dan niet combineren met nachtkastjes en ga zo maar door.     

Kasten onder schuin dak

kast onder schuine kap
Kasten voor onder een schuin dak zijn soms moeilijke kasten. Om deze kast mooi aan te laten sluiten op de daklijnen is het van belang goed in te meten. Daarvoor gebruiken we verschillende meetinstrumenten, zoals bijvoorbeeld lijnlasers. De lasers hebben verschillende horizontale en verticale haakse lijnen, waarmee we de ruimte opmeten. Hierboven zie je een kledingkast op maat gemaakt met een verloop onder het schuine dak. De onderdeuren hebben massief houten handgrepen. 

Werkkamer kast op maat

zolderkast laten maken
Hier is een buitentafel gebruikt als werkbureau. Om deze tafel is een kastenwand gemaakt die met het dak mee loopt. Het bureau wordt zo mooi geintegreerd. 

Zolderkamer kast met trap

maatwerk kast met ladder
Hier zie je een glimp van de hoogste kast die we ooit hebben gemaakt, namelijk meer dan 4,2 meter hoog! Uiteraard is er hier ook een trap bij gemaakt met RVS railing.

 Mijnkastenopmaat