Over ons

Dievorm

Ontwerpbureau en meubelmakerij Dievorm te Arnhem is door Martijn Ubbels opgericht. Het doel is unieke ontwerpen te maken voor zowel interieur en exterieur. Een passend ontwerp op maat komt voort uit een samenspel van uw wensen en ideeën over een kast. Dit combineren we met onze kennis. Denk hierbij aan lijnenspel, verhouding tot de ruimte, kleurcompositie, techniek en materiaal. In onze ontwerpen zien we graag de persoonlijke voorkeuren van de klant. Daarom moet de kast de juiste sfeer en ruimtelijkheid uitstralen. Dit kenmerkt de keukens en kasten op maat, de eigen meubellijn, de interieuradviezen en de tuinontwerpen.

 

team dievorm Arnhem
Ons team!

 

Hoe werkt het bij ons?

Wij als ontwerpbureau en meubelmakerij Dievorm beginnen graag aan het begin, de inventarisatie van uw wensen. Welke functie heeft de kast? In welke ruimte komt de kast te staan? Wat is nou echt uw stijl? Dit soort vragen kunt u van ons verwachten. Op het moment dat de vraagstelling helder is maken wij een ontwerp voor u, die we met aandacht uitwerken in diverse handschetsen.  Door op deze manier te werken, kunt u beleven hoe uw kast zou kunnen worden. Vaak komen wij met meerdere voorstellen om tot het juiste resultaat te komen.

Offerte

Als het definitieve kastontwerp u aanspreekt, stellen we een offerte voor u op. Hierin staat duidelijk uitgelegd wat wij precies doen. Na goedkeuring van de offerte bespreken we de materiaalkeuze en details van afwerking en komen we bij u thuis nauwkeurig inmeten. Dit doen we met zeer technisch meetapparatuur zodat de kast strak in de ruimte komt te staan.

Bouwen

Vervolgens gaat onze meester meubelmaker en zijn team uw kast bouwen in onze meubelmakerij. Hierbij gebruiken we meerdere technische machines. Tot slot komen we uw kast bij u thuis plaatsen, op het afgesproken en gewenste moment. Dan ziet u dat maatwerk exact in de ruimte past en hopen wij dat u hem nog mooier vindt dan u van tevoren gedacht had!

Inspiratie

Wij halen onze inspiratie vrijwel overal vandaan. We letten op vormen en lijnen die samenhang creeren. Daarnaast vinden we het interessant om spannende kleurencomposities te maken en gebruik te maken van verschillende materialen. Ook blijven wij graag op de hoogte van alle noviteiten in de meubel- en interieurbouw. Daarom gaan wij ieder jaar naar de Salone del Mobile in Milaan, de grootste meubel- en interieurbeurs van Europa! Heeft u zelf inspiratie nodig? Neem contact met ons op of kijk voor inspirerende beelden op onze instagram pagina!