open kast op maat in Gelderland

Open kast op maat in Gelderland

 

Open kast op maat in Gelderland

Ons bedrijf is in de provincie Gelderland gevestigd, we zitten in Arnhem. Daarom maken en plaatsen we veel open kasten in deze provincie, maar we leveren ook in de rest van Nederland. Als er voor een open kast  op maat wordt gekozen is het gevolg dat  alle spullen die er in geplaatst worden ook zichtbaar zijn. Dit geeft een bepaalde sfeer en uitstraling. Het grote voordeel is dat alle spullen eenvoudig benaderbaar zijn, er hoeft niet eerst een deur of klep open gemaakt te worden om vervolgens te kijken of het er ook werkelijk staat. Nu zie je alles wat er in de open kast op maat staat in een oogopslag staan.

Openkast laten maken

Wilt u een openkast laten maken op maat. Wij maken alleen maatkasten, we doen niets anders. Dit is wat we doen, en ook nog plezier in hebben, dat is het belangrijkste voor ons. Daarnaast maken we de kast speciaal voor u. Het doel is dat u er ook veel plezier aan kan beleven, daar doen we heel veel voor.

Het laten maken van een maatwerk Openkast

Op maat een kast laten maken doet u niet iedere dag. Daarom is het goed om er de tijd voor te nemen, om zo een goed besluit te nemen betreffende  materialen, fuctionalitiet en vormgeving. Om al deze componenten te vereniging is een kunst en wij proberen dat, en moet zeggen dat lukt ons elke keer weer zeer goed!!! We komen vaak bij u langs om de thuis situatie te bekijken. Aan de hand van die gegevens kunnen we een maatwerk open kast ontwerpen. Dit ontwerp wordt met u besproken, dan kan u aan geven wat er goed is en wat er anders mag.

Daar gaan we mee aan de slag om zo de open kast naar uw wensen te maken. Het op maat gemaakte ontwerp van de kast kan vervolgens naar de productie. Deze productie hebben wij in eigen hand! we hebben een eigen meubelmakerij. als u zin heeft en tijd laten we met plezier onze werkplaats zien met alle machines. Vaak staan er ook projecten waar me me aan het bouwen zijn. Om u een indruk te geven hoe we werken en wie we zijn.
Bent u geïnteresseerd in een open kast opmaat ? Kijk dan ook verder op onze site bij: open kasten
Wij zijn gevestigd in de plaats Arnhem ( Gelderland ).