Esthetische kledingkast en dressoir in slaapkamer.

Rust en eenheid in de slaapkamer.

  Praktisch en een rustige sfeer: de juiste combinatie in een slaapkamer

  Soms ontstaat er best wat hectiek in de ochtend. U herkent het vast wel, snel weg moeten richting werk of de kinderen klaar maken voor school. Dan is het handig als er structuur in uw slaapkamer is aangebracht. Daardoor kunt u meteen al uw benodigde spullen voor in de ochtend vinden. Natuurlijk moet ook de esthetische vormgeving kloppen bij de sfeer van de slaapkamer. Onze klant uit Haarlem overkwam dit maar al te vaak en daarom hebben wij op de slaapkamer een esthetische kledingkast met dressoir geplaatst.

  Uitgerust met de gaafste noviteiten

  De slaapkamer schreeuwde om een esthetische, correct ontworpen kledingkast met dressoir, die voldoen aan alle noviteiten op het gebied van verlichting en opbergmogelijkheden. Wij hebben in alle kasten verlichting geplaatst die werken via een automatische sensor. Wanneer je een deur opent, gaat het licht vanzelf aan. De schappen in de kast zijn voorzien van spots waardoor het overzichtelijk is wat voor kleding op het schap ligt. Esthetisch heeft dit natuurlijk ook een mooi effect. In de grote kasten hebben wij kledingliften geïnstalleerd. Hierdoor kan de bovenste kastruimte ook geschikt als hanggedeelte.

  Het dressoir is voorzien van zes lades met Blumotion lade geleiders. Het prettige aan dit systeem is dat de fronten van de lades greeploos uitgevoerd kunnen worden. De lades worden geopend met een kleine duw en het sluiten kan, indien gewenst, met redelijk wat kracht dicht gegooid worden. Dit systeem beschikt namelijk over soft-close, waardoor de lade nooit met een klap dicht gaat. Ook de lades zijn uitgerust met verlichting, ditmaal ledstrips om de volledige lade te kunnen belichten die ook reageren via een automatische sensor.

  Zo ziet u maar weer, er zijn eindeloze mogelijkheden om een slaapkamer met de juiste esthetische uitstraling uit te rusten met een kledingkast en/of dressoir om het leven gemakkelijk te maken. Wilt u ook in een super, comfortabel, ingerichte slaapkamer slapen en wakker worden? Neem contact met ons op. Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!