Zolderkast onder een schuine kap.

Een berg aan opbergmogelijkheden.

  De zolderverdieping: een vergeten plek

  Hoe staat de zolder er bij? Vaak kan deze vraag niet beantwoord worden, aangezien we geneigd zijn om daar alle spullen te dumpen die maar sporadisch gebruikt worden, zonde! Wij vinden daarom dat de zolder, praktisch en esthetisch gezien, veel beter gebruikt kan worden door middel van inbouwkasten. inbouwkasten zolder praktisch esthetisch

  Door inbouwkasten op maat te plaatsen in deze ruimte gaat uw zolder een extra aanwinst in ruimte tegemoet. Wij kunnen de kast indelen naar uw wensen als gebruiker zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de opslagcapaciteit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de kast esthetisch gezien mag worden wegens de strakke vormgeving. 

  Meestal hebben zolders een schuin dak of kap die zich perfect leent voor een ingebouwde kast. Daar maken wij graag gebruik van. Wij hebben voor het bouwen van inbouwkasten divers, speciaal gereedschap om dit te kunnen bewerkstelligen. Onze laser zorgt ervoor dat de kast exact past. 

  Voor dit project voor een klant uit Baarn moesten wij ervoor zorgen dat de zolder bruikbaar werd als extra slaapkamer, esthetisch en praktisch gezien. Daarom hebben wij, in overleg met de klant, gekozen voor een rustig, strak ontwerp. Het lijnenspel is hierbij erg belangrijk en maakt een mooie combinatie met de oude houten balken. De spots die wij geplaatst hebben in de open vakken belichten de persoonlijke spullen alsof ze tentoongesteld worden. 

  Iedere zolder heeft de potentie om als een volwaardige ruimte van het huis gebruikt te worden. Is het voor uw zolder ook tijd? Neem dan contact met ons op! Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!