Kast onder de trap

Optimaal gebruik van de ruimte.

    Praktisch en een rustige sfeer: een trap als onderdeel van de ruimte

    In sommige ruimtes zou een kast onder de trap een ontzettend goede oplossing zijn, aangezien de trap soms te aanwezig is. Meerdere huiskamers hebben een wenteltrap of een trap langs de muur lopen om de bovenverdieping te kunnen bereiken. Vaak vinden de bewoners de trap te aanwezig. Ook deze klant uit Doetinchem wilde graag een goede oplossing. Daarvoor konden ze goed bij ons terecht!

    Omdat er best wel wat ruimte verloren ging door de trap hebben wij ervoor gekozen om die ruimte een opbergfunctie te geven. Daarnaast is er door het strakke lijnenspel en de gekozen materialen een verbinding ontstaan met de rest van de ruimte. Alle vakken van de kast, onder de trap zijn te openen met een push-to-open systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen grepen nodig zijn op de deuren. Om het geheel wat luchtig te houden, hebben wij ervoor gekozen om een open vak te maken. Hier kunnen spullen in gezet worden om een statement te maken. Na deze transformatie van de trap kan er eindelijk heerlijk, ontspannen aan de eettafel gezeten worden met een kopje thee, zonder afgeleid te worden door alle vormen en lijnen van de bestaande trap.

    Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij hebben voor iedere situatie een passende oplossing en werken vrijwel overal in Nederland. Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. We vinden het belangrijk om iets bijzonders te creƫren. Wij maken graag dingen waar mensen blij van worden, waarbij we kwaliteit en een sterk ontwerp uitermate belangrijk vinden. Neem contact met ons op. Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!