TV meubel op maat in Nijmegen

TV meubel op maat in Nijmegen

TV meubel: opzichtig of juist niet?

U kent ze wel, tv meubels die als een blok in de kamer staan en wegens de televisie die hierop staat alle aandacht claimt. Wij zijn van mening dat dit opzichtige meubel wel een stapje terug mag doen van de voorgrond en een geheel mag vormen met de ruimte. Juist daardoor kan de vormgeving van het meubel bewonderd worden. Bij dit project, een tv meubel op maat in Nijmegen, hebben we daarom gekozen om strakke lijnen te gebruiken en een neutrale kleur te kiezen.

Soms lijkt het alsof alle toebehoren van de tv zoals kabels, mediaboxen en afstandsbedieningen de woonkamer overnemen. Dit onrustige beeld is makkelijk weg te nemen door een juist ontworpen tv meubel. Bij deze klant hebben we juist de simpele vormgeving van de televisie zelf als leidende vorm gekozen. Hierdoor is er een verbintenis met de televisie, maar ook met de ruimte ontstaan. Door een verstelbare muurbeugel te gebruiken houden we rekening met de zichthoogte en zichthoek zodat televisie kijken een comfortabele en plezierige bezigheid blijft.

Is uw woonkamer ook toe aan een tv meubel die bij uw interieur past, op maat gemaakt is en volledig aan al uw wensen voldoet? Neem dan contact met ons op!