Kast in de woonkamer

Kast in de woonkamer

Woonkamerkast met vintage uitstraling

Een moderne woonkamerkast kan stijlvol zijn in een ruimte waar ook vintage staat. Het lijnenspel van deze kast op maat is rustig van opzet. In de whisky-cupboard is de kast met houtlook vervaardigd. Hout in combinatie met glas geeft een rijk gevoel.
wandkast met ledverlichting whiskykast op maat woonkamerkast op maat

Woonkamerkast ingeruimd als boekenkast

Deze kast hebben we in Leeuwarden Friesland geplaatst. Helemaal met verlichting en dimbaar met afstandbediening
Woonkamerkast Leeuwarden Woonkamerkast laten maken opmaat woonkamerkast woonkamerkast op maat woonkamerkast
Hier de zelfde kast maar een paar dagen later helemaal ingepakt en door de klant deze foto’s opgestuurd
Woonkamerkast friesland op maat Leeuwarden woonkamerkast
Een woonkamerkast staat daar waar in huis het meest geleefd wordt. Deze maatwerkkast komt u dus vaak tegen op een dag. Het is daarom goed om deze kast ook ook op een goede plek te zetten, die handig is in het gebruik.
Daarnaast is het van groot belang dat de woonkamerkast goed is ingedeeld. Dat alle spullen die er in moeten ook ruimt voor is, en dat er niet te veel loze ruimte in de kast is. Waardoor de kast optimaal wordt gebruikt, waar deze speciaal opmaat voor gemaakt is. Daarom besteden we veel tijd aan de binnenkast van de woonkamerkast.
Daarnaast doen we onze uiterste best om de kast qua lijnenspel te laten kloppen. Daar nemen we veel tijd voor, zodat de kast echt klopt. In dit proces beleven we met ons team erg veel plezier!!
 
 

 

Een woonkamerkast voor de dagelijkse dingen

We ontwerpen woonkamerkasten in een stijl die aansluit bij uw meubels in de woonkamer. Een woonkamerkast kan verschillende dingen bergen, bijvoorbeeld:

  • Televisie
  • geluidsinstallatie
  • CD’s
  • boeken
  • of uw administratie
  • servies
  • tafel linnen

Al deze zaken kunnen opgeborgen worden in de woonkamerkast laten maken. Het is onze uitdaging om de functionaliteit te combineren met esthetiek. En als deze 2 zaken goed gecombineerd worden komt daar een fantastische kast op maat uit voort, waar veel woon plezier aan verbonden is. En als dat wordt gerealiseerd bent u blij maar wij ook.

 
 
 
 

Woonkamerkast en lijnenspel

 

Wat wij erg belangrijk vinden bij een woonkamerkast op maat dat het een kast is die gemaakt wordt voor zijn doel. Daarnaast zijn wij erg kritisch naar het lijnen spel. Lopen de naden door, zit er symmetrie in de maat kast. Deze componenten geven de kast rust. En rust in het lijnenspel werkt door. Dus de functionaliteit combineren wij met esthetiek, niet makkelijk maar geeft een grote voldoening in het ontwerpproces. De woonkamerkasten zijn maatwerkasten op maat gemaakt, alle kasten zijn handgemaakt.
We zijn benieuwd naar wat u in uw woonkamerkast op maat wilt opbergen. Neem voor mogelijkheden contact met ons op.
Als u een woonkamerkast wilt laten maken door DIEKAST horen we dat graag van u. De maatkast wordt in onze eigen meubelmakerij met de handgemaakt  te Arnhem ( Gelderland ) gemaakt. U bent van harte welkom om langs te komen in onze eigen studio. hier kunnen we u laten zien wat de mogelijkheden zijn van de materialen. Daarnaast kan u langs komen in de meubelmakerij, hier worden de meubels door onze eigen meubelmaker geproduceerd. U bent van harte welkom om het gesprek met ons aan te gaan om de woonkamerkast te laten maken, dit is echt maatwerk.

    • Categories: Wandkast