Slaapkamerkast op maat in Gelderland

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Slaapkamerkast.

Slaapkamerkast op maat

Deze slaapmaker kast hebben we op maat gemaakt. Wat hier goed te zien is dat de 2 zwarte balken in de deuren door de hele maker op de zelfde hoogte zitten. Deze zwarte balken zijn in de deuren mee gespoten. Dit geeft de ruimte meer balans. De ene kant van de ruimte heeft schuifdeuren. De andere kant heeft draaideuren.

Schuifdeuren

De schuifdeuren die we hier hebben gebruikt hangen niet. Deze schuifdeuren rollen over de vloer. De omkadering van de deuren is van aluminium, het voordeel hiervan is dat het er goed uitziet. Aluminium is licht van gewicht, waardoor de deuren soepel blijven lopen en ook minder slijtage hebben, doordat de schuifdeuren licht zijn.

Verlichting

de kast bij het bed heeft daar LED verlichting, LED verlichting geeft veel licht maar gebruikt weinig strook. Daarbij is de levensduur van LED erg lang. Dus vervangen van de verlichting hoeft bijna niet. We hebben bij deze slaapkamerkast gekozen voor hele platte verlichting. Waardoor ze veel minder opvallen. De omranding van de LED’s is de zelfde kleur als het aluminium. Dit geeft meer eenheid en rust aan de slaapkamerkast op maat. De achterwand bij het bed is tevens op kleur gebracht om het lijnenspel door te laten lopen
Kijk voor andere maatwerkkasten verder op onze website.