Zelf kasten maken

 

Kasten maken doe je zelf

Bent u zelf erg handig en beleeft u veel plezier aan het zelf maken en bouwen van meubels, maar heeft niet alle materialen en kennis om dit tot een succes te laten komen. Neem contact met ons op. Wij hebben verschillende machines die u kunnen helpen bij het maken van een goed wandmeubel.

Zelf kasten maken

Wij vinden het erg leuk om u te helpen met het maken van een kast, en onze ervaring met u te delen.

Inkoop materialen

Doordat we groot kunnen inkopen geeft dat een groot voordeel qua prijs. Doordat we veel klanten hebben hebben we ook altijd standaard materiaal op voorraad, waardoor er lekker doorgewerkt kan worden. Speciale verbindingen en dergelijk moeten we altijd speciaal inkopen. Maar dan is het ook binnen 24 uur bij ons binnen, afhankelijk van de leverancier

Wat kunnen wij bieden

We hebben een grote werkplaats waar aan uw project gewerkt kan worden. In de werkplaats is een machinale een hand gereedschap. Het meeste hand gereedschap is van Festool. Festool is gereedschap dat zeer geschikt is om in de meubel en interieurbouw mee te werken. Het is zeer nauwkeurig en plezierig mee te werken.
Daarnaast kan het meubel in deze werkplaats gemaakt worden waarna u het zelf naar uw huis te brengen. U bepaalt zelf wat u zelf kan en waar wij u mee kunnen helpen.

Plakmachine voor kantenband

We zijn in het bezit van een kantenlijm machine. Deze machine plakt automatisch een band aan het plaatmateriaal. Het voordeel is dat u niet, zoals vroeger, dat er een band met het strijkijzer er aan band aan te verlijmen. Dit wordt met een lijm gedaan die 200 graden warm wordt en de ABS band wordt er onder druk aan gelijmd. Dit is een veel betere techniek dan vroeger en eenvoudiger.
Zo kan u zelf kasten maken