iMac meubel op maat

 

Vanuit de behoefte aan een mooie meubel voor een iMac van Apple is dit licht vormgegeven meubel ontwikkeld. Voorwaarde was dat het meubel in een beperkte ruimte zijn nut verleend. Er is gekozen dat het meubel opklapbaar moest worden om no nog minder ruimte in beslag te nemen. Het Imac meubel sluit aan bij de rust en sereenheid van de Apple producten.

Toen en nu: iMac meubel borduurt verder…

De rondingen van het meubel zoeken de ronde hoeken van de iMac op. Daarnaast maken de bolpoten een knipoog naar het historische zakenleven: donker ingerichte kantoren, massief houten bureaus met authentieke draaipoten. Op het bureau stond enkel en alleen een inktpot en een kroontjespen. Daarmee is het begonnen en nu in het digitale tijdperk staat daar de iMac op een fris, flexibel en praktisch meubel.

iMac meubel in de basis

Het werkblad is opklapbaar, waardoor een praktisch element ontstaat. Als het meubel niet in gebruik is, neem het niet veel ruimte in beslag, 300 mm steek het meubel uit als het opgeklapt is. De standaardmaten staan hieronder. Mocht u geïnteresseerd zijn in een andere afmeting, dan is dat uiteraard mogelijk.
Het iMac meubel is gemaakt van gespoten MDF, gespoten beukenpoten en scharnieren. Het meubel is bevestigd aan de muur.
Imac 21,5 inch. De afmetingen zijn  ca. (hxbxd) 1000x800x300/500 mm. Afhankelijk of het iMac meubel is ingeklapt of niet, verschilt de laatste maat. Het werkblad is 36 mm dik.
Imac 27 inch. De afmetingen zijn  ca. (hxbxd) 1250x800x300/500 mm. Afhankelijk of het iMac meubel is ingeklapt of niet, verschilt de laatste maat. Het werkblad is 36 mm dik.
De achterwand is 36 mm dik. Via de achterwand is het mogelijk om bedrading naar de plint of achterzijde weg te werken.
De bolpoten zijn 60 mm.
Prijs: € 575,- (excl. plaatsing)

kosten voor plaatsing

Het imac meubel kan u zelf plaatsen. Onze ervaring leert dat de meeste mensen het laten doen. Voor het plaatsen van het meubel rekenen wij gemiddeld 130,– euro. Dit bedrag is afhankelijk van waar u in Nederland woont.
Meerprijs opties:

  • 1 bol van de poten in zilver kleur: € 25,-
  • 1 bol van de poten in andere kleur dan zilver: € 50,-

Bent u geïnteresseerd in dit maatwerkmeubel voor de iMac, neem dan contact met ons op.