TV Kast

Strakke TV kast ontwerpen met eiken deuren. Deze deuren hebben de zelfde kleur als de vloer, alleen de toon is donkerder. Alle draden zijn weg gewerkt, uit het zicht. Bij deze kast hebben we een extern oog aangebracht voor de apparatuur. Waardoor de deur dicht kan blijven, en dit geeft een visueel rustiger beeld.

tv kast arnhem tv kast gelderland op maat tv kast laten maken tv meubel arnhem op maat tv meubel laten maken tv meubel op maat arnhem

 

Moderne TV kast met een klassieke uitstraling. Dit hebben we kunnen realiseren door het maken van een blad waar de zachte delen van de nerf zijn verwijderd. Dit is gedaan door middel van een speciaal procedé. waarna het is gebeitst, afgelakt, door geschuurd en weer afgelakt. Een heel mooi procedé. Hierdoor krijgt het een mooie uitstraling.

audio meubel laten maken massief blad bewekrt opmaat gemaakt tv meubel huissen tv kast laten maken huissen tv kast op maat tv kast

 

Wij proberen bij het ontwerpen van een tv kast op maat zoveel mogelijk rust te creëren in de ruimte. Dit kan bijvoorbeeld door de bedrading weg te werken, of door de televisie in het meubel op maat weg te werken achter een draaideur, schuifdeur of klep. Als de kast gesloten is, geeft dat een sereen beeld in de ruimte. We proberen tv kasten rust uit te laten stralen.

Een tv kast op maat met een glazen deur

Op enkele foto’s kunt u zien, dat we met geëtst glas werken als deursysteem. Achter de glazen deur plaatsen we randapparatuur van de televisie. De afstandsbediening functioneert door het glas heen, zodat er geen deur open hoeft te staan om ze te bedienen. Dit geeft een rustig beeld en is lekker makkelijk.

Andere producten, die we regelmatig gebruiken bij het maken van een tv meubel op maat, zijn:

  • tv lift
  • tv (electrische) arm
  • schuifdeur ( voor de TV )

TV lift

De tv lift is een mogelijkheid om de TV weg te werken. Deze is dan helemaal uit het zicht. Het nadeel is dat er veel ruimte van de lift in beslag genomen wordt, die niet meer gebuikt kan worden voor andere zaken zoals het opbergen van DVD’s en dergelijke.

TV arm

Het mooie van een TV arm is dat het beeldscherm in alle richtingen in de kamer gedraaid kan worden. Tegenwoordig kan dit ook op afstand, doormiddel van een afstandbediening. Zo krijgt u een hele complete TV kast op maat

 

Schuifdeur

Het is ook mogelijk om een TV kast op maat te laten maken met een schuifdeur voor het beeldscherm. Deze deur kan voor de TV meubel op maat  geschoven worden en als er gekeken wordt wordt deze weg geschoven.

Wilt u de mogelijkheden voor uw kast op maat weten, neem dan contact met ons op.

Hoe maken we een TV kast of TV meubel op maat. We beginnen met het maken van een ontwerp. Dit ontwerp wordt door u goedgekeurd. Aan de had van deze goedgekeurde tekening wordt een hout staat gemaakt. Dit is een lijst met alle onderdelen hoe de TV kast gezaagd moet worden. We zagen met een 3.5 meter lange Altendorf. Dit is een Duitse zaag machine. Hiermee kunnen we op de mm nauwkeurig zagen. De zaag heeft een rits zaag. Dit houd in dat aan de onderkant ook gezaagd wordt. Dus van de boven als  de onderkant wordt het materiaal gezaagd. Het mooie hiervan is dat het materiaal niet aan de onderkant uitbreekt. Waardoor we een zeer goede kwaliteit kunnen leveren. De panelen die gezaagd zijn moeten vervolgens in de plakmachine bewerkt worden. We werken voor de TV kast die u laat maken meestal met 1 mm kantenband. Dit hele proces kan je volgens op facebook.

 

tv-kast-opmaat    tv-kast

 

 

 

 

 

tv kast gelderland op maat tv kast glas laten maken tv kast laten maken arnhem tv kast laten maken gelderland tv kast met schuifdeur tv kast op maat tv kasten laden laten maken tv kasten laten maken gelderland tv kasten laten maken tv kasten

    Deze TV kast op maat heeft LED verlichting. De LED verlichting is in kleur aan te passen! Elke kleur die je maar wilt hebben!

    tv kast tv kast op maat