Interieurontwerp

 

Interieurontwerp

Dievorm geeft interieuradvies op verschillende terreinen. Van advisering voor kleinere aanpassingen in een ruimte, zoals het aanpassen van een wandmeubel, tot een gehele make-over waarbij de ruimte verbouwd en omgevormd wordt. Dit advies wordt uitgewerkt in het interieurontwerp. 

Interieuradvies

Matty Harms verzorgt bij DIEVORM de interieuradviezen.  Zij verwerkt uw interieurwensen, stijl en voorkeuren in haar ontwerp en maakt op een eenvoudige wijze voor u helder wat de veranderingen inhouden en wat er bij komt kijken.

Nieuw interieurontwerp

Het indelen van de ruimte is een onderdeel van het interieurontwerp.  Als u de bestaande indeling van uw leefruimtes wilt veranderen, kunnen wij met u meedenken over de verschillende mogelijkheden. En niet te vergeten: hoe de verandering te realiseren is.
Om tot een mooie indeling te komen, maken we allereerst schetsontwerpen met de hand. Diverse opstellingen komen aan bod om u een compleet beeld te geven van de verschillende opties.
Bij een nieuwe indeling van de ruimte is de functionaliteit van groot belang. Zoals bijvoorbeeld de ruimte die je nodig hebt om te lopen, of om te zitten. Zo komen we tot een logische opbouw van de ruimte die het gebruiksgemak ten goede komen.
Ook vormgeving is zeer belangrijk;  het lijnenspel, de toegepaste materialen en het kleurgebruik.
Deze facetten moeten in het nieuwe interieurontwerp zodanig in balans zijn, dat u als gebruiker blij bent met uw keuze en met volle teugen kunt gaan genieten in uw nieuwe ruimte.