Ladenkast

Een ladenkast biedt een groot voordeel bij het pakken van spullen: u heeft namelijk in één oogopslag goed overzicht over de inhoud van de lade. Een lade boven ooghoogte is minder praktisch, omdat u zonder opstapje niet kunt zien wat er in de lade ligt.

De ladenkast op maat met of zonder grepen?

Grofweg zijn laden onder te verdelen in twee categorieën:

  • met grepen: de lade trekt zichzelf dicht (soft-close of blumotion). Bij deze lade is een handgreep of knopje nodig om de lade open te trekken.
  • greeplijst: dit is een uitsparing in de laden front van de ladenkast, of een lijst bovenop de laden front gemonteerd
  • greeploos: dit ladesysteem wordt geopend door tegen de voorzijde aan te duwen (tip-on of push-to-open). Dit systeem oogt heel strak, omdat er geen handgreep nodig is.

Welke type ladensysteem bij u past is natuurlijk persoonlijk. Wilt u meer informatie over ladenkasten neem dan contact met ons op. U bent ook van harte welkom in onze studio, daar kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken.

Wie zijn wij

Wij hebben een studio en een eigen meubelmakerij, In de studio hebben wij verschillende voorbeelden en materialen voor u om te laten zien hoe de landenkast er uit kan komen te zien. Daarnaast kunnen we uitleggen wat voor ladengeleiders er zijn, wat de voor en nadelen zijn van deze ladentypes

Waar zitten wij

Wij zijn gevestigd in Arnhem  Bruningweg 19 ( Gelderland ) en werken door heel Nederland. we hebben zoals gezegd een eigen studio en meubelmakerij, waar de kasten op maat geproduceerd worden, zoals de Ladenkast op maat Heeft u vragen u bent van harte welkom om langs te komen, het is wel goed om eerst even te bellen, het kan zijn dat ik een andere afspraak heb voor een ladekast op maat. Ik hoor graag van u.