Openkasten

Een openkast op maat heeft geen deuren en soms geen achterwand. Dat oogt visueel ruimer dan een afgesloten kast.

Openkasten stelt tentoon

Doordat de openkast geen deuren heeft, zijn de boeken of andere persoonlijke eigendommen zichtbaar.
Een openkast op maat kan van verschillende materialen worden gemaakt:

  • melamine
  • MDF gespoten
  • MDF met fineer en afgelakt
  • MDF met fineer op kleur gebeitst en afgelakt
  • massief hout

In het bovenstaande rijtje van materialen staat de goedkoopste optie bovenaan, de duurste onderaan. Alle maatwerkkasten worden in onze eigen meubelmakerij in Arnhem geproduceerd. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw nieuwe openkast op maat, neem dan contact met ons op.

Waar zitten wij

Wilt u een openkast laten maken, een echte open maatwerkkasten? deze produceren wij in onze eigen meubelmakerij in Arnhem.  U bent van harte welkom bij ons in de studio, om te kijken naar de technische mogelijkheden en welke materialen er goed met elkaar te combineren zijn binnen het gestelde budget van u. Al deze eerder genoemde punten proberen we mee te nemen in het te maken ontwerp. Soms vraagt dat enige creativiteit van onze kant om een goed en kloppend ontwerp neer te leggen voor u. Maar als het dan gelukt is zijn wij blij.
Kijk naar onze openkasten op maat foto’s, zo krijgt u al een indruk wat er gemaakt is, of het is een inspiratiebron voor u. Als er vragen zijn neem dan contact met ons op. Wij kunnen bij u langs komen, maar hier in de studio hebben we van alles om handen om aan u te laten zien. Om zo verder te komen in het openkasten project.
 
openkast-maatwerk  openkast
Hier openkasten uitgevoerd in MDF gespoten op kleur. De kasten hebben een blinde verbinding voor de schappen. Deze schappen zijn niet te verstellen. Doordat de openkast geen achterwand heeft geeft de kast opmaat een minder massieve indruk.