Slaapkamerkast

Een slaapkamerkast wordt ook wel hangkast genoemd. Een slaapkamerkast op maat heeft bijna altijd een hanggedeelte. De kleding wordt niet opgevouwen, maar hangt dan mooi uit.

Een slaapkamerkast op maat laten maken

Er zijn veel mogelijkheden om een slaapkamerkast of hangkast op maat in te richten, zoals:

  • schappen
  • kledingladen
  • kledingroede
  • kledinglift
  • schoenenladen
  • verlichting

Hoe werkt het bij DIEVORM? Wilt u een slaapkamerkast laten maken, allereerst hebben we een geprek met u over de maatkast. Aan de hand van dat gesprek maken we een schetsontwerp. Als het ontwerp van de kast naar wens is, maken we een technische tekening. Vervolgens gaan we met deze tekening in onze eigen meubelmakerij aan de slag om de kast op maat te maken. U wilt graag een slaapkamerkast laten maken. Wij maken die graag voor u.

slaapkamerkast
slaapkamerkast

Een slaapkamer

Een slaap kamer is een ruimte in een woning waarin men goed moet kunnen slapen. Een rustige ruimte qua kleur en vorm kan hieraan bijdragen. In bijna elke slaapkamer vind je naast het bed een nachtkastje of tafeltje met een wekker, boek, bril, lamp of telefoon. Maar daarnaast is een belangrijk element ook vaak een kast voor kleding, een kledingkast of een kast waarin het beddengoed, kussens en dekens worden bewaard. Naast deze gemiddelde beschrijving kunnen er meer functies zijn van de slaapkamer of de slaapkamerkast die daarin staat. Een kast die aansluit op deze functies kan u zowel gemak opleveren als een die in balans is en er mooi uitziet.

slaapkamerkast-laten-maken
slaapkamerkast laten maken

Veranderende behoeften

Soms blijkt dat je achteraf tòch nog een wens hebt. Een klant van ons wilde een jaar na het maken van de kasten bijvoorbeeld alsnog graag een hoofdeinde met een schap erin verwerkt.
Na het maken van een ontwerp waarin deze aanvulling op een mooie manier is opgenomen, is dit latere onderdeel in dezelfde kleur gespoten. Ondanks dat er een jaar tussen zat was er geen kleurverschil te zien tussen de nieuw gespoten panelen en de oorspronkelijke kast, super!!!!
slaapkamerkast op maat slaapkamerkast laten maken slaapkamer kast op maat slaapkamer kast
Het schap dat we hebben gemaakt heeft de zelfde afmeting als de witten band in de gespoten deuren