Maatwerk kasten

Maatwerk kasten laten maken

Heeft u een plek waar een nieuw meubel mag komen, wat tot doel heeft om iets op te bergen? En dat kan heel verschillend zijn. We hebben veel klanten kunnen helpen met verschillende verzamelingen op te bergen, zoals:

  • een stenen verzameling
  • boeken (heel veel boeken)
  • model auto’s
  • kruiden (natuurlijke)
Allemaal zaken, die voor u erg dierbaar kunnen zijn en een mooie plek verdienen. Daarvoor maken wij graag een unieke maatwerk kast. Wij denken graag met u mee om tot een functionele maar ook esthetische oplossing te komen. Het komt regelmatig voor dat het eerste ontwerp of idee van u komt, met dat idee gaan wij verder. Daardoor is er altijd een onder deel in de maatwerkkast terug te vinden dat u bedacht heeft.
 
 
 
Hier het schema hoe het verloop is om  maatwerk kasten te laten maken.
 
schema maatwerk kasten opmaat

Handgemaakte schetsen voor kasten

De ontwerpen voor uw specifieke maatwerk kast worden met de hand uitgewerkt. Zie hieronder 2 voorbeelden van ontwerpen, die we hebben gemaakt voor verschillende klanten.

 
 
 
 

Eigen werkplaats

We hebben een eigen werkplaats. De ontwerpen, die in onze studio getekend worden, worden door onszelf geproduceerd. Daar hebben we alle machine’s staan, die nodig zijn om de maatwerk kasten te produceren.
 
formaatzaag maatwerk kasten  plak machine voor maatwerk  maatwerk kasten voor frees tafel
 
Als de kasten klaar zijn gaan ze naar de klant toe. Wij komen meestal met twee personen de maatwerkkast bij de klant plaatsen. Dit plaatsen duurt gemiddeld één dag. Martijn Ubbels probeert daar zelf zo veel mogelijk zelf bij aanwezig te zijn. Als de kast op maat geplaatst is, is hij kant en klaar voor gebruik.
 
woonkamer maatwerk  tv kast maatwerk  schuifdeurkasten maatwerk arnhem  maatwerk  maatwerk op maat
maatwerk rotterdam  maatwerk laten maken    kasten maatwerk  kast maatwerk

Het hele proces van ontwerpen inmeten produceren en plaatsen zetten wij op facebook.com. Zo kunnen we u goed informeren over de voortgang van de productie van uw unieke maatwerkkast.  Kijk op  http://www.facebook.com/dievorm om ons te volgen.