Meubelmakerij

Onze meubelmakerij is een werkplaats, bedrijf, dat in opdracht, speciale of maatwerk meubels worden gemaakt. Deze meubels zijn niet in meubelwinkels of warenhuizen te koop. Naast het maken van maatwerkmeubels wordt er in een meubelmakerij ook reparaties uitgevoerd.
Het werk dat wordt uitgevoerd in onze meubelmakerij is specialistisch werk, de meubels die wij produceren moeten voldoen aan specifieke eisen van de klant. Dik kan zijn omdat het meubel op maat moet passen, of dat het een bepaalde meubels stijl moet hebben, kleur of afwerking, dat nergens te koop is.

Onze meubelmakerij

Ook onze meubelmakerij is een klein bedrijf, hierdoor kunnen wij goed inspelen op de wensen van de klant. Daarnaast zijn we ook bezig een eigen kleine meubellijn op te zetten die we ook in eigen meubelmakerij produceren. Door de toenemende  mechanisatie in de meubelbranche zijn de kleine ambachtsbedrijven bijna allemaal verdwenen zoals veel ambachten. De laatste jaren is er echter weer een opleving te zien in de belangstelling voor individueel voor een klant gemaakte meubels. Architecten en ontwerpers maar ook gewoon privé personen laten meer en meer speciaal door hen zelf ontworpen kasten en keukens maken bij een meubelmaker.

Hand gereedschap

Voor het maatwerk in onze meubelmakerij hebben wij specifiek handgereedschap dat gebruikt wordt.