Meubelmakerij

DIEVORM ontwerp en maakt in de eigen werkplaats de prachtige meubels op maat. Deze meubels zijn niet in meubelwinkels of warenhuizen te koop. Naast het maken van maat werk meubels wordt er in een meubelmakerij ook reparaties uitgevoerd.

 

Meubelmakerij  
Het werk wordt uitgevoerd in de meubelmakerij voor speciaal werk. De meubels die wij produceren moeten voldoen aan specifieke eisen van de klant. Welke eisen zijn het?

  • op maat moet passen,
  • of dat het een bepaalde meubels stijl moet hebben,
  • kleur of afwerking, dat nergens te koop is.

Onze meubelmakerij

Ook onze werkplaats is een klein bedrijf, hierdoor kunnen wij goed inspelen op de wensen van de klant. Daarnaast zijn we ook bezig een eigen kleine meubellijn op te zetten die we ook in eigen meubelmakerij produceren. Door de toenemende  mechanisatie in de meubelbranche zijn de kleine ambachtsbedrijven bijna allemaal verdwenen zoals veel ambachten. De laatste jaren is er echter weer een opleving te zien in de belangstelling voor individueel voor een klant gemaakte meubels. Architecten, ontwerpers maar ook privĂ© personen laten maatwerk speciaal maken. Deze projecten worden n bij een meubelmaker gemaakt.

Hand gereedschap

Wij gebruiken speciaal handgereedschap om de maatwerk kasten en keukens op maat te maken.