Bureau en kasten in de werkruimte.

Waar productiviteit, creativiteit ontmoet!

  De werkruimte: waar productiviteit creativiteit ontmoet.

  Het meest belangrijke aspect van de werkruimte of kantoor is het mogelijk maken van het beroep uitoefenen. Daar zijn natuurlijk een bureau en kasten op maat voor nodig. Hedendaags werken veel mensen steeds meer thuis. Hierdoor zijn er veel voordelen zoals geen tijd en reiskosten, vertrouwde omgeving en de mogelijkheid om te flexwerken. Dit paste goed in de levensstijl van onze klant uit Velp. Deze klant had daarvoor ook een bureau en kast nodig. Hiervoor hebben wij veel werk moeten verzetten, aangezien er eerst een ruimte gecreëerd moest worden die volledig aan hun wensen voldeed. Door samen naar de mogelijkheden en oplossingen te kijken, zijn we uiteindelijk uitgekomen tot een mooie samenhang van productiviteit en creativiteit. Heeft u hier ook oren naar? Neem dan contact met ons op!

   

  Omdat deze ruimte veel lichtinval biedt, hebben wij gekozen voor wit materiaal en een wat kleuraccenten. Door veel wit te gebruiken voor de kast en het bureau, blijft de ruimte luchtig en hangt er een gezonde, frisse sfeer. Oftewel, een zeer prettige ruimte om productief aan de slag te gaan. Door juist de open vakken van een donkerder materiaal te voorzien komt er een mooi contrast naar voren die zich niet opdringt in de ruimte. Hier krijgen persoonlijke items een podium om gezien te worden. Dit soort contrasten zijn alleen te verkrijgen wanneer u een bureau en kasten op maat laat maken. Die laat u natuurlijk door Dievorm, dè meubelmaker van Arnhem maken!

  De ruimte achter de kastdeuren is volledig op maat gemaakt, dus naar wens ingedeeld. Hierbij is rekening gehouden met de wensen van de klant. Ook kan in de lades van het bureau alles kwijt wat er maar te vinden valt in een kantoor.

  Meubelmaker Arnhem, Dievorm natuurlijk!

  Wilt u ook vanuit huis gaan werken en wilt u vakkundig advies met betrekking tot een bureau en kasten op maat? Wij creeren de juiste, gewenste werkplek voor u. Neem contact met ons op. Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!