Kast onder schuine wand

Onze kenmerkende specialiteit!

    • Schuin dak

De doorsnee kast onder een schuine wand heeft vaak schotten of schuifdeuren. Daarachter liggen vaak de kampeer- of skispullen opgeborgen. Kortom, spullen die slechts één keer per jaar nodig nodig zijn. Maar zijn deze spullen makkelijk te pakken of op te bergen? Vaak niet, tenminste, niet met schotten als oplossing.

Naast spullen die amper gebruikt worden moeten er ook spullen opgeborgen worden die vaker gebruikt worden. Denk hierbij aan spullen om te schilderen of benodigdheden om te werken in deze ruimte. Dan moet de kast onder schuine wand in kleinere vakken ingedeeld worden. Dan heeft u overzicht en zijn de spullen makkelijk bereikbaar. Voor alles kan er een apart vak gemaakt worden. Ook kunnen er lades ingebouwd worden. Het ligt er maar net aan, waar wordt de kast voor gebruik? Daarom kijken we samen met u naar de gebruikerseisen en welke indeling daarbij hoort.

Het oog wil ook wat

Een inbouwkast geeft een mooier en rustiger beeld in de ruimte doordat de kast naadloos aansluit. Hierbij is een strak lijnenspel belangrijk. In het ontwerp op de foto is ook aandacht besteed aan de sfeer. De verlichting in de vakken bieden de mogelijkheid om persoonlijke spullen een podium te bieden. Met de bijbehorende trap is alles binnen een handbereik.

kast onder schuin dak

Wij maken uw kast onder schuine wand volledig op maat

Het lastige van een kast maken onder een schuin dak is dat het lastig meten is. Daar hebben we wat op gevonden en dat is een laser. Deze laser projecteert een lijn in de ruimte. Deze laser kan  in 3 richtingen gemeten worden. Horizontaal  en 2 lijnen verticaal. De verticale lijnen staan exact haaks 90 graden van elkaar. Zo kunnen we de exacte maten opnemen voor de kast.

Met de gebruikerseisen, esthetische wensen en de exacte maten gaan we voor u aan de slag. Bent u de rommel zat en wilt u écht wat maken van uw ruimte? Neem contact met ons op. Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!