TV meubel op maat in Nijmegen

Sluit naadloos aan in de ruimte.

    TV meubel: opzichtig of juist niet?

    U kent ze wel, tv meubels die als een blok in de kamer staan en ontzettend veel ruimte inneemt. Daarbij claimt de televisie die hierop staat ook nog eens alle aandacht. Wij zijn van mening dat dit opzichtige meubel wel een stapje terug mag doen van de voorgrond en een geheel mag vormen samen met de ruimte. Juist daardoor kan de vormgeving van het meubel bewonderd worden. Bij dit project, een tv meubel op maat in Nijmegen, hebben we daarom gekozen om strakke lijnen te gebruiken in het ontwerp en een neutrale kleur te kiezen waardoor er een mooie aansluiting ontstaat met de ruimte.

    Soms lijkt het alsof alle toebehoren van de tv zoals kabels, mediaboxen en afstandsbedieningen de woonkamer overnemen. Dit onrustige beeld is makkelijk weg te nemen door een juist ontworpen tv meubel. Bij deze klant uit Nijmegen hebben we juist de simpele vormgeving van de televisie zelf als leidende vorm gekozen en dat doorvertaald in TV meubel, volledig op maat. Hierdoor is er een verbinding met de televisie, maar ook met de ruimte ontstaan. Door een verstelbare muurbeugel te gebruiken houden we rekening met de zichthoogte en zichthoek zodat televisie kijken een comfortabele en plezierige bezigheid blijft. Want we kunnen er natuurlijk niet omheen, de televisie is en blijft een onlosmakelijk onderdeel van de woonkamer. Ook al willen we het soms niet toegeven, we vinden dit apparaat toch een ontzettend interessant medium waar we graag informatie van vergaren.

    Is uw woonkamer ook toe aan een tv meubel die bij uw interieur past, op maat gemaakt is en volledig aan al uw wensen voldoet? Neem dan contact met ons op! Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!