Inspiraties van DIEKAST

We laten ons graag inspireren door eenvoudige en complexe dingen van alle dag, op zoek naar verwondering, schoonheid en geluk. Het voegt iets toe het leven, op een lichtvoetige manier. En onze inspiraties delen we graag met u.

Inspiraties van DIEKAST

 
 

 
Robbert Dijkgraaf heeft bij de wereld draait door een lezing gegeven over het heehal. Ik heb deze aflevering bij Youtube al een paar keer bekeken. Deze uitzending heeft een grote indruk op mij gemaakt over het begrip ruimte. Ik wens u veel kijk plezier van deze aflevering, zie hier Youtube
 
Studio DIEVORM, Arnhem, Augusus 2012
 

Inspiratiestof. Deze stof kwam ik tegen en greep mij aan, door de kleur combinatie en dat de stof ook echt sprankelt. We zijn al een tijd bezig om stof te verwerken in onze ontwerpen. Binnenkort zullen er de eerste ontwerpen daarvan klaar zijn.
 
Studio DIEVORM, Arnhem Juni 2012
 
 
 

Steeds vaker krijgen we aanvragen voor een meubel op maat voor de Imac. We hebben ons door deze toenemende vraag laten inspireren en willen een meubel ontwerpen speciaal voor de iMac. Daarnaast willen we dat het meubel voor meerdere mensen toepasbaar is.

Om recht te doen aan de vormgeving van de Imac, wordt het meubel rustig en sereen. Een ander uitgangspunt is dat het meubel klein is en weinig ruimte inneemt. We willen maximaal nut uit het meubel halen, door bijvoorbeeld randapparatuur weg te werken.
Bekijk deze link voor details over het iMac meubel.
Werkplaats DIEVORM, Arnhem, mei 2012
 
 
 
 

Een combinatie maken van stoffen en meubels daar word ik blij van. De exposite Six Yards Guaranteed Dutch Design in het Museum voor Moderne Kunst Arnhem is een echte aanrader!

Museum voor Moderne Kunst Arnhem, maart 2012

 
 
 
 
 
 
 

Werken met massief hout is een belevenis: de geur, het lijnenspel en het mooie eindresultaat.
Werkplaats DIEVORM, Arnhem, februari 2012